Η Νικολέττα Βλαβιανού διηγήθηκε μια ιστορία από την Αμερική, ενώ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε για να δει τον Αλ Πατσίνο.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, μίλησε για τον εγγονό της.

«Είναι 5 χρονών ο εγγονός μου, είναι χορευταράς. Έχει πάρει το όνομά μου, γι' αυτό είναι έξυπνος. Δεν με λέει γιαγιά, όχι βέβαια. Με λέει "νουνούκα"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κόρη της και τα παιδικά της χρόνια. «Εμείς που κάναμε νέες παιδιά, δεν προλάβαμε να τα ζήσουμε. Της έχω λείψει της κόρης μου και νομίζω το εκδηλώνει αυτό κατά καιρούς. Δουλεύαμε πάρα πολλές ώρες τότε. Με την κόρη μου ήμασταν περισσότερο σαν αδερφές. Η μαμά μου την κράταγε», εξήγησε.

Η ηθοποιός μίλησε ακόμα και για την γνωριμία της με τον Sting. «Θείος μου ήταν ο Φαληρέας, που είχε το Pop11, ένα δισκάδικο στο Κολωνάκι. Η πρώτη μεγάλη συναυλία που έγινε ήταν οι Police στο Sporting κι εγώ ήμουν κάτω και πέρασε το αγόρι από δίπλα, με φίλησε», περιγράφει.

Αναφέρθηκε επίσης, στην Τίνα Τάρνερ. «Με την Τίνα Τάρνερ ήμασταν στον Εθνικό. Παίζαμε εμείς με την Τζέσυ Παπουτσή και ήταν η συναυλία της, η πρώτη που έκανε εδώ και δεν μπορούσα να πάω, γιατί μας έβαλαν παράσταση. Κάναμε πρόβα και όπως κάναμε πρόβα, τη βλέπω ξαφνικά δίπλα μου και της λέω στα αγγλικά "είσαι απλά η καλύτερη"», τόνισε.