Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην επιχείρηση του αδερφού της.

«Ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο στο μαγαζί, ρωτάει αν θα είναι η κυρία Στανίση κι όταν ο αδερφός μου λέει "όχι", το κλείνουν. Από τα 15 τραγουδάω, έχω 50 χρόνια καριέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πορεία της και το κοινό της. «Η Ελλάδα με έχει σεβαστεί, τον κέρδισα τον σεβασμό. Με απασχολεί σήμερα να κάνω επιτυχία, όταν μπαίνεις στον χορό πρέπει να χορέψεις, δεν είμαι τραγουδίστρια της μόδας. Έτρεξα πολύ, δεν είχα ανθρώπους να με στηρίξουν. Ακόμα και τώρα είμαι αγωνίστρια», τόνισε.

Όπως είπε αργότερα, όταν τα επαγγελματικά της πήγαιναν καλά, εκείνη έδωσε περισσότερη σημασία στην προσωπκή της ζωή.

«Το πάλεψα, αλλά πλέον τέρμα τα λάθη. Δεν νιώθω καθόλου μόνη μου πια. Κάποτε, όταν τελείωνε το μαγαζί, ένιωθα μόνη μου, έπαιρνα το αυτοκίνητο κι έκανα βόλτες μέχρι να ξημερώσει. Τα βρήκα με τον εαυτό μου, μίλησα πολύ μαζί του και δεν μου λείπει κάτι», σημείωσε.

Τέλος, τόνισε πως ποτέ δεν προσπάθησε να γίνει πλούσια. «Τα χέρια μου ήταν τρύπια, δεν ήμουν τσιγκούνα. Έφυγα από το σπίτι μου και μένω με τη μητέρα μου, είναι δύσκολο, αλλά νιώθω ότι έκανα μια καλή πράξη. Η συντροφικότητα δεν με απασχολεί καθόλου, το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Τα όνειρα όσο πάνε, λιγοστεύουν. Θέλω να είμαι καλά και όσο με πάει», είπε κλείνοντας.