Το patrasevents.gr σας στέλνει στο live των Χάρη Βαρθακούρη & Γιάννη Βαρδή στο Royal που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 22:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 25/04 και ώρα 18:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Χάρης Βαρθακούρης & Γιάννης Βαρδής live στη Πάτρα!
Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 22:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Royal Theater Ακτή Δυμαίων 51

Οι αγαπημένοι ερμηνευτές Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής, συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις και έρχονται για ένα εκπληκτικό Live στο Royal Theater σε μία διοργάνωση της Kostello's Events, με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Ένα υπέροχο Live που δεν πρέπει να χάσετε!

Πληροφορίες

2610310120 & 6972620616

Η On Line προπώληση έχει ξεκινήσει :

https://www.more.com/music/varthakouris-vardis-royaltheater-patra/

Φυσικά Σημεία Προπώλησης

Royal Theater (Ακτή Δυμαίων 53, παλαιό Πτωχοκομείο)
Φάρος Εν Πάτραις(Τριών Ναυάρχων 1)
Queen Cafe Bistrot (Ψηλαλώνια)
Γωνιά του βιβλίου (Αγ. Νικολάου 32)


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!