Το "Culture and Shopping" θα ξεκινήσει να στέλνει πούλμαν με ξένους τουρίστες στην Πάτρα μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ ήδη υπάρχουν ομάδες τουριστών από τα γύρω μέρη της Δυτικής Ελλάδας που επισκέπτονται έστω και για λίγες ώρες την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όμως τα τουριστικά λεωφορεία παρκάρουν στις θέσεις  που είχαν οριστεί προτού φτιαχτεί ο ποδηλατόδρομος, δηλαδή κάτω από την Τριών Συμμάχων και λίγο πάνω από τον μώλο. Η στάθμευση στη συγκεκριμένη θέση ισχύει, κρίνοντας από την πινακίδα που υπάρχει εκεί και η οποία δεν έχει αφαιρεθεί.

Ωστόσο, επί της ουσίας με την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων στο σημείο αυτό καταργείται ο ποδηλατόδρομος. Ένα έργο που θα πει κανείς ότι έτσι και αλλιώς έχει αυτό - ακυρωθεί από μόνο του αφού λόγω του όλου σχεδιασμού του έχει κριθεί επικίνδυνο από τους ίδιους τους ποδηλάτες που δεν τον χρησιμοποιούν καν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος έχει δώσει στους υπεύθυνους του προγράμματος του Culture and Shopping νέες θέσεις στάθμευσης στην πλατεία Γεωργίου, θέσεις όμως που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν διευκολύνουν τα πούλμαν.

Και οι υπεύθυνοι του προγράμματος έχουν ζητήσει νέες θέσεις από τον Δήμο. Μένει να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα. Πού να σταθμεύουν τα πούλμαν που φέρνουν τουρίστες στην Πάτρα; Εκτός αν πια δεν θέλουμε ούτε και αυτούς τους λιγοστούς που έρχονται…