Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», σας καλεί στο Πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει από  22 Απριλίου έως 2 Μαΐου.

Το παζάρι θα φιλοξενηθεί στο νέο γραφείο του Συλλόγου που εδρεύει στον πεζόδρομο της οδού Κανάρη 40 και Μαιζώνος. Πρόκειται για ένα ζεστό καταφύγιο που αποτελεί παραχώρηση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ. Καθοριστικό ρόλο στη διάθεση του χώρου έπαιξε η διοικήτρια του νοσοκομείου Ασπασία Ρηγοπούλου η οποία χρόνια τώρα είναι κοντά στη «Φλόγα» και προσφέρει ποικιλοτρόπως ως επιστήμονας και ως άνθρωπος.

Ωστόσο η λειτουργία του γραφείου δεν θα ήταν δυνατή εάν ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης δεν μεριμνούσε για την ανακατασκευή του. Ο ίδιος προσωπικά, όπως κάνει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του με τις αποφάσεις του και τις ενέργειές του ενισχύει και διευκολύνει το έργο της «Φλόγας» και μεριμνά για την καλύτερη φροντίδα των παιδιών με καρκίνο. 

Όλα αυτά όπως και οι φίλοι του Συλλόγου που μερίμνησαν για τον εξοπλισμό του θα ανακοινωθούν επισήμως κατά την τέλεση των εγκαινίων του γραφείου που θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Μέχρι τότε όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο στο πλαίσιο της εορταγοράς όπου μπορείτε να βρείτε λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους,πασχαλινά εδέσματα αλλά και εξαιρετικές πασχαλινέςκαι ανοιξιάτικες δημιουργίες που κατασκεύασαν τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι του Συλλόγου.

Τα έσοδα της εορταγοράς θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους καθώς και του πολύπλευρου έργου της «ΦΛΟΓΑΣ» (ξενώνες φιλοξενίας των παιδιών, ιατρικά μηχανήματα, μισθοδοσίες γιατρών - νοσηλευτών, κατ’ οίκον νοσηλεία, κάλυψη ιατρικών εξετάσεων - θεραπειών) .

Το παζάρι θα είναι ανοιχτό τις εξής ώρες: 9.00-13.00 και 17.00-21.00(τη Μεγάλη Εβδομάδα το παζάρι θα λειτουργεί μόνο τις πρωινές ώρες).