Η λαμπερή βραδιά για την απονομή των Mad Video Music Awards έρχεται και φέτος για 21η χρονιά στις 19 Ιουνίου με μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ.

Στον αέρα του MadRadio η Dat Lilly και ο Fipster, δύο από τους φετινούς super hosts των MAD VMA, υποδέχτηκαν τους υπόλοιπους super hosts (Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams) που θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους τον βασικό παρουσιαστή των βραβείων, Θέμη Γεωργαντά, και όλοι μαζί ανακοίνωσαν τις φετινές υποψηφιότητες.

Την κούρσα με τις περισσότερες υποψηφιότητες οδηγούν φέτος η Ελένη Φουρέιρα και η Αναστασία, αφού είναι υποψήφιες σε 7 κατηγορίες η καθεμία, ενώ ακολουθεί ο τράπερ Rack με 6 και με 5 οι Δέσποινα Βανδή, Lila, Sidarta και Κωνσταντίνος Αργυρός. Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που διατηρούν μια υποψηφιότητα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, που στο παρελθόν έχουν «σαρώσει» τα βραβεία, περιορίζονται φέτος σε δυο υποψηφιότητες.

Τα MAD Video Music Awards συμπληρώνουν φέτος 21 χρόνια και για μια ακόμα χρονιά με τη στήριξη της ΔΕΗ, που για τέταρτη χρονιά είναι ο Μεγάλος Χορηγός του θεσμού, αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Τα MAD Video Music Awards 2024 μάς προσκαλούν στο μεγαλύτερο, διήμερο, καλοκαιρινό party με βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, καθώς και με all day events, food court, αγαπημένα brands και μία μεγάλη pop συναυλία στο VMA VILLAGE FESTIVAL από την ΔΕΗ, από την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Μπορείτε να δείτε τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία και να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, πατώντας εδώ.

Τα MAD Video Music Awards 2024 από την ΔΕΗ επιστρέφουν για πέμπτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show!