Η Μάγισσα, η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν στους πίνακες της τηλεθέασης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της την προηγούμενη εβδομάδα με ένα αιματηρό και συγκινητικό φινάλε. Μάλιστα, αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, έπαιξε στον αέρα το τρέιλερ του νέου κύκλου, που έρχεται το φθινόπωρο και θα αποτελεί prequel της ιστορίας που παρακολουθήσαμε φέτος στους δέκτες μας.

Ο καινούργιος κύκλος επεισοδίων θα φέρει τον τίτλο «Φλεγόμενη Καρδιά», ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε – όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό – τη Μαρία Κίτσου. Φωτογραφίες από τη «μεταμόρφωση» της ηθοποιού στη «Μάγισσα» έδωσε στην κυκλοφορία ο ΑΝΤ1.

Οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, στέλνουν το δικό τους σημείωμα προς τους τηλεθεατές, προϊδεάζοντας για όσα αναμένεται να δούμε να εκτυλίσσονται στη μικρή οθόνη από τον Σεπτέμβριο.

«Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν.

Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;

Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης».Η ΜΑΓΙΣΣΑ – ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ – ΈΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ