Τη σφοδρή επίθεση που δέχεται στα social media τα τελευταία 24ωρα η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του MEGA, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, εισπράττει υβριστικά σχόλια από χρήστες στο X (πρώην Twitter), οι οποίοι της εύχονται μέχρι και θάνατο.

«Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη. Επιτέθηκαν σε εμένα που είπα ότι θα την ψηφίσω και θα την στηρίξω. Αν δείτε τι σχόλια δέχεται στα social media από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, θα πάθετε σοκ. Και τα περισσότερα ήταν από γυναίκες», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο της πολιτικής. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να βγάλω τα μηνύματα μίσους που δέχομαι κυρίως από γυναίκες, που υποτίθεται ότι στηρίζουμε η μία την άλλη, θα πάθετε πραγματικά σοκ», υπογράμμισε η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Εγώ δέχομαι να μην αρέσεις, να σου κάνει το αρνητικό του σχόλιο. Εδώ μιλάμε για σχόλια αληθινού μίσους, να εύχονται να πεθάνεις, ρε παιδί μου, σε τέτοιον βαθμό. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι για να μην στεναχωρήσω τους γονείς μου. Για να δει ο κόσμος τι εστί bullying και βία στα social media», κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου προχωρώντας στα επόμενα θέματα της εκπομπής της.