Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένος ο Άκης Σακελλαρίου όπου και συνομίλησε με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην μακρόχρονη τηλεοπτική του απουσία και τις ευκαιρίες που δίνει σε έναν ηθοποιό η συμμετοχή σε κάποιο σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άκης Σακελλαρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι η τηλεόραση έχει απομακρυνθεί εδώ και κάποια χρόνια από εμένα. Νομίζω βέβαια ότι ήταν αμφότερη αυτή η σχέση με την τηλεόραση. Όχι, για μένα όμως ήταν και είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένα πολύ καλό βήμα για να δοκιμάσεις πράγματα».

«Ένα πιο εύκολο βήμα απ’ ότι είναι το σινεμά . Γιατί στην τηλεόραση έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε εύρος χρόνου κάποια πράγματα ενώ στο σινεμά πρέπει να είσαι εμπεριστατωμένος και συγκεκριμένος σε αυτό που θα κάνεις. Η τηλεόραση είναι ένα εφαλτήριο, όπως λέω, για να δοκιμάσεις, να πειραματιστείς και να τολμήσεις πράγματα».

«Σαφέστατα τα πράγματα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικά σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο απ’ ότι τις προηγούμενες δεκαετίες. Που και τότε λέγαμε «πω πω δύσκολα» αλλά φανταστείτε τώρα τι γίνεται. Δηλαδή οι σχολές έχουν αναβαθμιστεί και τα παιδιά, τα οποία πηγαίνουν στις ακροάσεις, είναι εφοδιασμένα με απίστευτες γνώσεις και είναι πολυτάλαντα» εξήγησε, λίγο νωρίτερα, ο Άκης Σακελλαρίου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.