Τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τις επιθέσεις που δέχεται στα social media κάθε φορά που εκφράζει τις απόψεις της για κοινωνικά ζητήματα, σχολίασαν στο Mega Καλημέρα.

«Θέλω να θέσω ένα ερώτημα αναφορικά με αυτό που είπε η Μαίρη, και νομίζω το σκεφτόμαστε όλοι μας. Πολλές φορές λέμε κάτι το οποίο πιστεύουμε αλλά, δε το καταλαβαίνουν οι άλλοι. Νομίζω ότι έτσι το θέτει. Αυτό που λέμε εμείς είναι κατανοητό στους άλλους λοιπόν; Εγώ καταλαβαίνω την ουσία αυτών που λέει, ότι δε θέλει να δημιουργήσει θέματα, ότι δε θέλει να επηρεάσει, αλλά από την άλλη και οι άλλοι, καταλαβαίνουν κάτι άλλο. Μήπως τελικά αυτό που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο το περνάμε με λάθος τρόπο;» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Για να τα λέει αυτά, σημαίνει ότι θέλει να προκαλέσει. Δε τα λέει γιατί δε θέλει να προκαλέσει κανέναν. Θέλει να δημιουργήσει θέμα και μετά την ενοχλεί που το δημιούργησε» απάντησε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Την αλήθεια σου άμα την πεις στο σαλόνι σου δεν υπάρχει θέμα, άμα την πεις όμως στο Youtube, συγγνώμη κιόλας αλλά κάποιοι θα διαφωνήσουν» ανέφερε από τη δική της πλευρά η Αφροδίτη Γραμμέλη προσθέτοντας, «Αν η ίδια λέει ότι κάθε φορά που βγαίνει δημιουργείται αυτό, αν δε μπορεί να το σηκώσει, ας μην το κάνει. Δε το κάνει και με το ζόρι».