Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για τη φετινή συμμετοχή της στη Eurovision, με το τραγούδι «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα της δημοσιότητας και εξήγησε πώς τα πάει η ίδια με την έκθεση.

«Δεν φοβάμαι τις κάμερες, παλιά φοβόμουν. Πιο παλιά βέβαια, τα φοβόμουν όλα και το τι θα πει ο κόσμος. Καταλαβαίνω ότι με γνωρίζουν περισσότεροι από ό,τι πριν αυτή την περίοδο. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη ζωή μου, τα ίδια κάνω. Βγαίνω έξω με τις πιτζάμες και μετά λέω "ωχ, έχει κάμερες"», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με άλλες τραγουδίστριες που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, είπε: «Δεν μου έχουν στείλει μήνυμα η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα. Έχω μιλήσει με την Αμάντα και τη Στεφανία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα για την Ελλάδα, αυτά τα στάνταρ κλισέ. Μου άρεσε να κάνω πλάκα και λίγο χιούμορ πάνω σε αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραποιήσαμε κάτι, δεν αλλάξαμε κάτι. Πριν ανέβω στη σκηνή, θα κάνω σίγουρα ζέσταμα σώματος και φωνής, σίγουρα να περάσουμε τη χορογραφία με τα παιδιά».

Τέλος, ανέφερε: «Για μία συναυλία έχεις τον χρόνο να ζεσταθείς, αυτό όμως είναι σπριντ τριών λεπτών και δεν προλαβαίνεις να το βρεις στην πορεία, θα πρέπει να είμαι από πριν σε ένα peak ενέργειας. Το τραγούδι έχει από μόνο του μία σκηνοθεσία. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα περπατήσω, που θα χορέψουμε και χιπ χοπ και παραδοσιακό και λαϊκό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στη Eurovision 2024, αλλά ελπίζω να τα σπάσουμε. Το φτιάχνουμε το ρούχο».