Συστατικά

2 φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρ. ταχίνι
1/2 φλ. μέλι
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
70 γρ. αλεσμένα αμύγδαλα
6 κ.σ. ζάχαρη
80 γρ. βούτυρο
1/4 κ.γλ. βανίλια
1/4 κ.γλ. αλάτι
σουσάμι

Τρόπος Μαγειρέματος

Ρίχνεις στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν
Προσθέτεις τα αμύγδαλα σε σκόνη και τη ζάχαρη και συνεχίζεις το ανακάτεμα
Ρίχνεις το βούτυρο, το ταχίνι, το μέλι και τη βανίλια και ανακατεύεις για 3 περίπου λεπτά
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 160 βαθμούς
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε δύο ρηχά σκεύη
Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρές μπάλες και τις ρολάρεις στο σουσάμι
Τοποθετείς τα cookies στο σκεύος και τα ψήνεις για 7-8 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
Τα αφήνεις να κρυώσουν και απολαμβάνεις.

Πηγή: tlife.gr