Συστατικά

200 γρ. πλιγούρι
2 αβοκάντο
140γρ. φέτα θρυμματισμένη
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Βράζεις το πλιγούρι για 2 λεπτά σε μια μεσαία κατσαρόλα με νερό
Περιμένεις να απορροφήσει το νερό, το αφαιρείς και το στραγγίζεις
Προσθέτεις αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά με την ξύλινη κουτάλα
Κόβεις το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια
Βάζεις το πλιγούρι σε μια σαλατιέρα και ρίχνεις προσθέτεις τη φέτα, τα ντοματίνια και το αγγούρι
Προσθέτεις το ελαιόλαδο, αλάτι και σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr