Είναι το event που έγινε θεσμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει και φέτος. 

Κι όχι μόνο αυτό. Τα μέλη του Moto & Cars_ akratas φρόντισαν να το κάνουν ακόμα καλύτερο, με πολλές εκπλήξεις και happenings που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα σε όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ο λόγος φυσικά για την 5η συνάντηση του Moto & Cars_ akratas που διοργανώνεται από τον ομώνυμο σύλλογο για τις 28 Απριλίου (ώρα έναρξης 12 π.μ.) στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Ακράτας. 

Φέτος οι μηχανές και τα αυτοκίνητα που θα πάρουν μέρος θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, ενώ σύμφωνα με την υπόσχεση των διοργανωτών τα εκθέματα θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένα, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς. 

Ένα ακόμα σημείο που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι φέτος η εκδήλωση θα έχει τη στήριξη δεκάδων επιχειρήσεων της περιοχής αφού τα μέλη του συλλόγου όργωσαν το περασμένο διάστημα την εκεί αγορά και είδαν ότι ο κόσμος αγκάλιασε και αυτή τη χρονιά το εγχείρημα τους. 

Η ανταπόκριση που βρήκαν ήταν ένθερμη, δείγμα και αυτό ότι το event έχει ακουμπήσει τις καρδιές των ανθρώπων της περιοχής, αλλά και της νεολαίας που διψάει για εκδηλώσεις που να αρμόζουν στο ύφος και στην αισθητική τους. 


Ο ρυθμός της καρδιάς της νεολαίας της ανατολικής Αχαΐας (και όχι μόνο αυτής) χτυπάει έτσι στους ρυθμούς της 5ης Συνάντησης Moto & Cars στην Ακράτα.

Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Ακράτας θα έχουν την ευκαιρία να δουν μηχανές και αυτοκίνητα κάθε τύπου, "φτιαγμένα" και έτοιμα για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη. 


Τα γκάζια όμως και η ταχύτητα πρέπει να έχουν και την ανάλογη μουσική και έτσι οι guest καλλιτέχνες της φετινής εκδηλώσης θα ξεσηκώσουν το κέφι με τον χορό και τα τραγούδια τους.

Βλέπετε, η σέξι και μοναδική Αναστασία Γιούσεφ θα χορέψει στους ρυθμούς της μουσικής του Lil Koni του τράπερ που με τα τραγούδια του κάνει ρεκόρ στα views του youtube, σε ένα live που υπόσχεται πολλά. 

Να είστε εκεί! 

Info

FB: Moto&cars_akratas 

Instagram: __moto__cars__


Lil Koni x Echo - Ama Isouna Edo - Official Music Video


Kidd, Lil Koni - SOS (Official Music Video)


Anastasia Giousef feat. C-JAY - #Brasileira (Το Κουνάω σαν Βραζιλιάνα) (Official Music Video 2022)