Με άκρως δραματικό τρόπο εξελίσσονται οι ιστορίες των αδελφών Πολύζου στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1. H Φρόσω και το μωρό της βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον θάνατο, λόγω επιπλοκών στη γέννα, ενώ η Δεσποινιώ το σκάει με τον Τάσο, αγνοώντας τον κίνδυνο στον οποίο βάζει τη ζωή της.

Ραγδαίες αλλαγές έρχονται για τη Φρόσω, καθώς ο γιατρός επιβεβαιώνει στην Ευανθία την εγκυμοσύνη της ψυχοκόρης της και η γυναίκα αποφασίζει να ξεφορτωθεί από τη ζωή τους τον Μέλιο, καθώς γνωρίζει ότι αυτός είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Έτσι, βρίσκει έναν σατανικό τρόπο για να τον βγάλει από τη μέση. Ένα βράδυ, τον υποδέχεται στο σπίτι της και του δίνει να πιει ένα ποτό, το οποίο εμπεριέχει δηλητήριο. Αμέσως, ο νεαρός καταλήγει νεκρός και η Ευανθία ξεφορτώνεται το πτώμα του, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Την επόμενη ημέρα, η Φρόσω τον αναζητά με αγωνία και συνειδητοποιεί ότι ο αγαπημένος της έχει πέσει θύμα της αδίστακτης κυρίας Νάτση. Γνωρίζοντας για την εγκυμοσύνη της, παραδίδεται στη μοίρα της και παραμένει στο σπίτι, ενώ η συμπεριφορά της προς την Ευανθία και τον Ηλία γίνεται ολοένα και πιο εχθρική. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα...'Έξι μήνες αργότερα, ένα απρόσμενο γεγονός βάζει σε κίνδυνο την ίδια και το μωρό της. Η κοπέλα συναντάει τυχαία τον Λούη, ο οποίος την κατηγορεί για τον φόνο του Θωμά. Λόγω της έντασης, η Φρόσω γεννάει πρόωρα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τοκετού υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και το παιδί της να χαροπαλεύουν.

Οι Νάτσηδες δίνουν εντολή στον γιατρό να σώσουν οπωσδήποτε το αγοράκι, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την ψυχοκόρη τους. Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και βασανιστικές, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να επιβιώσουν. Τότε η Φρόσω ζητάει από την Ευανθία να την επισκεφθεί η Αλμπίνα. Η μάγισσα φτάνει λίγο αργότερα στο δωμάτιό της και προβλέπει το μέλλον της ίδιας και του παιδιού της.