Την Δευτέρα 8 και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ομάδα εθελοντών «ΣΤΕΚΙ» της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Α. Ν. Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ».

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες για την συλλογή 33 μονάδων αίματος , αποδεικνύοντας ότι η συμβολή τους αποτελεί πράξη αγάπης και φροντίδας για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και ότι ο εθελοντισμός είναι δείκτης πολιτισμού και μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής μιας κοινωνίας!

Η μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών και σε αυτήν την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ έδειξε ,ότι οι ΝΕΟΙ μας κάνουν πράξη την αξία του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ για έναν καλύτερο κόσμο!

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι, ίσως, η πιο καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού. Είναι η καταξίωση της ανιδιοτέλειας, μια πράξη κατά την οποία δίνουμε κυριολεκτικά κομμάτι του εαυτού μας για τους άλλους. Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς.

Ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτούς που έδωσαν αίμα, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να δώσουν! Είμαστε ευγνώμονες.