Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Μπέσσυ Μάλφα και μίλησε για την πρόταση για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις», τις αναμνήσεις από τον γάμο της με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τα αγενή σχόλια που έχει δεχτεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί: «Η παράσταση «Ελέφας» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο Artbox το διάστημα 12-27 Απριλίου. Μετά το «χαιρέτα μου τον πλάτανο» δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση για την καινούργια σεζόν. Είχα πρόταση για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις», θα γίνει τελικά ταινία. Αγαπιόμαστε πολύ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, έχουμε κάνει πολλές δουλείες μαζί, είναι λατρεμένος. Στο θέατρο μπορούν να συναντηθούν όλες οι τέχνες που λατρεύω».

Για την οικογένειά της και την σχέση της με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση τόνισε: «Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω. Η μητέρα μου ήταν ζωγράφος, κάποια στιγμή θα κάνω μία έκθεση με τους πίνακές της. Αν ζωγράφιζα τα παιδιά μου, θα έφτιαχνα ένα χέρι που ανθίζει σε λουλούδι. Αν ζωγράφιζα τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, θα έκανα ένα μάτι με μία ελίτσα που του την έβγαλε ο δερματολόγος και μας έχει σπάσει τα νεύρα. Από την πρώτη συνάντηση με τον Σκιαδαρέση θυμάμαι την αλήθεια του, είναι συγκλονιστικός ηθοποιός, έλαμπε. Από την ήμερα του γάμου μου θυμάμαι πως ήμουν σαν τούρτα, ήταν όλο το ελληνικό θέατρο και σινεμά, πήρα πολλή αγάπη».

Και συνέχισε η Μπέσσυ Μάλφα: «ο Γεράσιμος χαίρεται πάρα πολύ με το ρολό του στο «ναυάγιο», ήθελε πάρα πολύ να κάνει τον κακό, είχε βαρεθεί να κάνει όλους τους μίζερους και κατατρεγμένους ρόλους. Στον δρόμο μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο αδύνατη και νέα. Κάποιος μου είχε πει κάποτε «βγάλτε τα γυαλιά σας να σας δω», του είπα ότι ήταν πολύ αγενής. Ήρθε μία τεράστια ανθοδέσμη στο καμαρίνι και μου ζήτησαν συγγνώμη για την αγένεια τους. Με εκνευρίζει όταν μου λένε ότι είμαι γυναίκα του «Φατσέα», δεν είμαι γυναίκα κανενός, κάθε άνθρωπος είναι ο εαυτός του»