Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την καριέρα της, την καθημερινότητά της αλλά και τις δύο κόρες της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, ανέφερε για την τωρινή φάση της ζωής της: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Φροντίζω η καθημερινότητά μου να παραμένει βαρετή και επαναλαμβανόμενη. Ποτέ δεν με βλέπω στην τηλεόραση. Ποιος νορμάλ άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του; Κανείς! Μου φαίνομαι φρικτή, αν ακούσω τη φωνή μου και δω τη φάτσα μου. Με βλέπω και λέω “πάλι χόντρυνες”. Αν μιλούσα για τη βλακεία που υπάρχει γύρω μας, ίσως φαινόμουν σνομπ και κακοήθης».

Στη συνέχεια, μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση: «Δεν είμαι τηλεοπτικά σωστή, είμαι ένα λάθος, τηλεοπτικά, πρόσωπο! Δεν είμαι κοινωνικός άνθρωπος και απέχω από το τηλεοπτικό πρότυπο. Μπροστά στην τηλεόραση βγήκα μετά τα 37. Για 10 χρόνια δούλευα πίσω από τις κάμερες. Είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια».

Σε ερώτηση για το πώς είναι ως μητέρα, η Αθηναΐς Νέγκα απάντησε: «Έχω μία πολύ νοικοκυρίστικη, μαμαδίστικη καθημερινότητα και είμαι μία πολύ βαρετή και προβλεπόμενη μαμά. Οι κόρες μου έχουν διάφορα 7μιση χρόνια χρόνια, αλλά είναι σαν δίδυμες και πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά και θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα».