Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε με νέο βίντεο μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή της στο Raw House.

Καλεσμένη της αυτή τη φορά ήταν η Super Κική, με την οποία σχολίασαν μαζί ειδήσεις της επικαιρότητας. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στην κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και στον ντόρο που προκλήθηκε με τη Δανάη Μπάρκα και τις φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Εμένα η Κατερίνα Καινούργιου μου αρέσει πάρα πολύ. Κάποτε δεν την συμπαθούσα καθόλου γιατί είχε βγει και με είχε κράξει και έπεσα από τα σύννεφα τότε. Ανέβασα κάτι, μιλήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε εκείνη να το ξεκαθαρίσουμε και τα λύσαμε», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Και συνέχισε: «Δεν ήταν φίλες, όταν κάνεις παρέα τηλεοπτικά με κάποιον, δεν σημαίνει ότι κάνεις και στη ζωή. Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι σωστό αυτό που έγινε απέναντι στη Δανάη. Είμαι και με τις δύο πλευρές. Καταλαβαίνω αυτό που πέρασε η Κατερίνα, αλλά επειδή κάποιες φιλικές σχέσεις είναι μόνο τηλεοπτικές και τίποτα άλλο. Εγώ υπερασπίζομαι τη Δανάη σε αυτό».

Τέλος η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε και για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα ξεκαθαρίζοντας: «Δεν είναι καθόλου ανώριμο και αν έχει κάνει ψυχοθεραπεία στην ζωή σου ξέρεις ότι δεν είναι ανώριμο. Τους ανθρώπους που δεν θες να βλέπεις, πρέπει να τους μπλοκάρεις, εγώ αυτής της άποψης είμαι. Να ξεκαθαρίσω κάτι λοιπό, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow».