Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά», στην οποία πρωταγωνιστούσε, παραδεχόμενος πως ήταν ένα σοκ για όλους τους συντελεστές.

«Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα τηλεοπτικό. Τον χειμώνα που έκανα τηλεόραση και «κόπηκε» η σειρά… Θα δούμε τι θα γίνει. Τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες, είχαν κάποια θέματα η εταιρεία παραγωγής», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Το τέλος θα γραφόταν, δεν έπαιξε φινάλε. Για μένα ήταν κέρδος, γιατί ήμουν ένας κωμικός ηθοποιός που ξαφνικά έκανε έναν δραματικό ρόλο και όλο αυτό είχε ένα γκελ. Ήταν μία φρέσκια σειρά, μιλούσε για την κακοποίηση των γυναικών», συμπληρώνει ο ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Συμβαίνει αυτό με τις σειρές. Μου είχε συμβεί να τελειώσει νωρίτερα σειρά αλλά όχι να κοπεί έτσι απότομα χωρίς φινάλε. Θα μπορούσαν να μας είχαν πει ότι σε 2-3 επεισόδια πρέπει να το τελειώσουμε», καταλήγει ο Λευτέρης Ελευθερίου για το «Μετά τη Φωτιά».