Συνέντευξη από κοινού στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησαν η Νικολέτα Βλαβιανού και η κόρη της, Μαρία Μαρκέτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ανατροφή του παιδιού της, την εγκυμοσύνη της κόρης της ως μονογονεϊκή οικογένεια, καθώς και για τη σχέση με το εγγόνι της.

«Ως μαμά έχει αυτή την τρέλα. Είναι αυστηρή, επειδή ήταν και πατέρας μαζί. Ειδικά στην εφηβεία με κυνηγούσε, εγώ δεν άκουγα τίποτα. Ως γιαγιά είναι… βούτυρο. Του κάνει όλα τα χατίρια», δηλώνει η Μαρία Μαρκέτου.

«Ειδικά εμείς στις πιο προβεβλημένες δουλειές, οι γυναίκες καριέρας καλό είναι τα παιδιά να τα κάνουμε νωρίς. Αν το κάνεις μεγαλύτερη το παιδί, δεν έχεις αντοχές», αναφέρει από την πλευρά της η Νικολέτα Βλαβιανού.

«Έχει περάσει δύσκολα η Μαρία στην εγκυμοσύνη της, γιατί την περάσαμε παρέα και όχι παρέα με τον σύντροφό της. Ήμουν μέσα στον τοκετό της, ήταν δική της επιλογή», τονίζει η γνωστή ηθοποιός.

«Η μητέρα μου μού έδωσε πολλή δύναμη από την αρχή, απ’ όταν ήμουν έγκυος, επειδή δεν ήμουν μαζί με τον πρώην άντρα μου», εξομολογείται στη συνέχεια η Μαρία Μαρκέτου.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου το παιδί. Πρέπει να κάνεις δύο δουλειές, κάποια πράγματα να τα ανεχτείς. Εγώ ονειρευόμουν να φτιάξω μία μεγάλη οικογένεια, αυτό που δεν είχα εγώ ως παιδί. Μεγάλωσα χωρίς την πατρική φιγούρα, τα παιδιά στο Δημοτικό με κορόιδευαν και αυτό με στεναχωρούσε.

Ρωτούσα τη μητέρα μου: πού είναι ο πατέρας μου; Εκείνη προσπαθούσε να μου εξηγήσει, μου έλεγε ότι είναι στα καράβια. Όταν κατάφεραν και επικοινώνησαν, πήγαμε στο σχολείο και έλεγα στους συμμαθητές μου: ορίστε ο πατέρας μου», αφηγείται αμέσως μετά στην κάμερα του MEGA.

«Εγώ ήξερα ότι θέλω παιδί από μικρή και ήξερα ότι θα το μεγαλώσω μόνη μου. Δεύτερο παιδί δεν ήθελα. Υπήρξαν σχέσεις που θα μπορούσαν να συνεχίσουν αλλά δεν ευοδώθηκαν. Η Μαρία έκανε ό,τι μπορούσε για να… φύγουν», σχολιάζει χαριτολογώντας η Νικολέτα Βλαβιανού.