Οι δύο γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη διαψεύδουν ότι θα κατέβουν ως υποψήφιοι στις επόμενες ευρωεκλογές.

Σε μία κοινή δήλωση μέσα από τα social media προχώρησαν η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης, οι οποίοι έχασαν τα παιδιά τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με αυτή τους τη δήλωση οι δύο χαροκαμένοι γονείς, διέψευσαν κατηγορηματικά τις φήμες που τους θέλουν να θέτουν υποψηφιότητα στις προσεχείς ευροεκλογές και να ακολουθήσουν πολιτική καριέρα. «Επίσης, η θέση ''να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας'' , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα….» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Η ανάρτηση

«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά… Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια. Επίσης, η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας”, δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας . Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες. Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…. Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης».