Προξενιό: Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα πού επικρατεί στον Τύρναβο και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί -και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς- η οικογένεια της Στάσας.

Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη, αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν.

0 άντρας θεωρεί ότι η Ιουλία είναι κτήμα του και πρέπει να ασχολείται μόνο μαζί του, ενώ εκείνη έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στον αδελφό της.

Παράλληλα, όμως, η ίδια παλεύει να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής. Από την άλλη, η επαγγελματική υποχρέωση που έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη φέρνει-για άλλη μια φορά κοντά τους δύο πρώην εραστές. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά τους, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο Τυρνάβου, κάνουν εντύπωση στη Χάδω.

Έτσι, η γυναίκα προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά τους, έχοντας και έναν σύμμαχο στο πλευρό της, και αυτός δεν είναι άλλος από τη Δέσπω. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες με τη βοήθεια του εργοδότη της, του Αλκή, που είναι πρόθυμος να της συμπαρασταθεί

Πηγή mytv