Τον Δημήτρη Καραστεφανή υποδέχθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» προκειμένου ο δημοσιογράφος να μιλήσει για όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

Μεταξύ των θεμάτων που αναφέρθηκαν, ήταν και δύο αδιανόητες περιπτώσεις οικογενειακής βίας, που άφησαν τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και τους υπόλοιπους στο πάνελ άναυδους.

«Ένας άνθρωπος συνελήφθη στην Πάτρα, καθώς έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της συζύγου του», είπε ο Δημήτρης Καραστεφανής και επικράτησε σιγή στον αέρα για μερικά δευτερόλεπτα. «Αφωνία για λίγο», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Σε μια άλλη παρόμοια είδηση, ο Δημήτρης Καραστεφανής μίλησε για τη σύλληψη ενός άντρα, ο οποίος χτύπησε με ξύλο την 19χρονη κόρη του και της έσπασε τα δάχτυλα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Το 2024, παιδιά! Αυτός ο πατέρας θα ξανασυναντήσει το παιδί του; Αυτός ο άνθρωπος είναι 42 χρονών, είναι μικρότερος από μένα. Ανήκει στη γενιά μας αυτός ο άνθρωπος… Και πήρε ξύλο και χτύπησε το παιδί του και του έσπασε τα δάχτυλα. Το παιδί του, το σπλάχνο του! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Το 2024, ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει ίδια χρόνια με εμάς…».