Το patrasevents.gr σας στέλνει στo Helmos Mountain Festival!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για το τριήμερο 21/06-23/06.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 16/06 και ώρα 17:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.


Το Helmos Mountain Festival επιστρέφει και φέτος στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα δρώμενα της χώρας!

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και οι εντυπώσεις όσων το επισκέφθηκαν, κατασκήνωσαν στο βουνό ή έμειναν στα χειμερινά θέρετρα των γύρω χωριών ήταν οι καλύτερες.

Το φεστιβάλ έχει δουλέψει όλους αυτούς τους μήνες για να βελτιώσει ολόκληρη τη συναυλιακή αλλά και κατασκηνωτική εμπειρία του κοινού με τις παράλληλες δραστηριότητες προφέροντας μοναδικές εμπειρίες.

Επίκεντρο της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του τόπου, η διατήρηση του βουνού με μηδενικό αποτύπωμα του φεστιβάλ, ο σεβασμός προς τη φύση, τα γαστρονομικά δρώμενα, τα αθλητικά γεγονότα και η "ορεσίβια" εμπειρία επί του συνόλου.

Μέρες και νύχτες σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, σ’ έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στο παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού – Βουραϊκού.

Φέτος το ραντεβού δίνεται στο βουνό το τετραήμερο 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 και εμείς σας παρουσιάζουμε τους must λόγους για 4 ημέρες γεμάτες δράση, διασκέδαση αλλά και χαλάρωση στον Χελμό.

Αντίστροφη μέτρηση για το Helmos Mountain Festival - Οι must λόγοι να μη χάσεις αυτό το μοναδικό event!

1) Υπαίθριες δραστηριότητες, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, κινηματογραφικές προβολές "παίζουν" στο "μενού"

Στο Helmos Mountain Festival μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση!

Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια στη φύση, trail running για τους πιο… βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα!

Αντίστροφη μέτρηση για το Helmos Mountain Festival - Οι must λόγοι να μη χάσεις αυτό το μοναδικό event!

2) Συναυλίες με μεγάλα ονόματα

Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία και φέτος το festival φιλοξενεί πολύ μεγάλα ονόματα: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης, L’entourloup, Novel 729, Villagers of Ioannina City, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ιουλία Καραπατάκη, Λόγος Τιμής, Ορέστης Ντάντος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρίνα Σπανού,- Σκιαδαρέσες, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Ταφ Λάθος.

Κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους σε όλους καλλιτέχνες!

Αντίστροφη μέτρηση για το Helmos Mountain Festival - Οι must λόγοι να μη χάσεις αυτό το μοναδικό event!

3) Θα έχει και γλέντι;

Φυσικά και θα έχει. Και φέτος το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό, γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη!

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.
Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο που θα δοθεί από τη διοργάνωση, με την επίδειξη της κράτησης.
Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χελμού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμού - Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπευθύνων του φεστιβάλ, μπορούμε όλοι να απολαύσουμε την παραμονή μας στο βουνό και να σεβαστούμε την φύση και το βουνό που μας φιλοξενεί!

Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

Τέλος, για όσους/όσες προτιμούν να πάρουν εισιτήριο τώρα και να αποφασίσουν μετά για τη σκηνή, δίνεται η δυνατότητα κράτησης σε δεύτερη φάση - πάντα και μόνο μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο more.com


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!