Ο Μέμος Μπεγνής και η Ναταλία Δραγούμη έδωσαν συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, όπου μίλησαν για τη φιλία τους και μάς αποκάλυψαν άγνωστες προσωπικές τους στιγμές.

O Μέμος Μπεγνής είπε αρχικά ότι η φιλία τους χρονολογείται από το 2017, ενώ η Ναταλία Δραγούμη είπε «στην παράσταση Ζορμπάς γνωριστήκαμε και κολλήσαμε. Τον αγαπώ, είναι λαμπερό και φωτεινό άτομο».

«Όλοι πιστεύουν ότι η Ναταλία είναι μια απόμακρη γυναικά επειδή είναι πάρα πολύ όμορφη, εγώ τη χαζεύω. Τη βλέπεις και λες είναι σνομπ, έχει καβαλήσει το καλάμι και όταν τη γνωρίσεις κάνει όλο γκάφες και είναι γοητευτικό όλο αυτό», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Η Ναταλία Δραγούμη σχολίασε σε αυτά τα λεγόμενα στου Μέμου: «Αυτή η αντίθεση του χαρακτήρα μου είναι πολύ κουραστική για μένα, λέω στον Μέμο πώς με αντέχεις. Τον συγκρίνω με τον άντρα μου γιατί με ξέρει τόσο καλά ο Μέμος όσο και ο άντρας μου. Περνάμε πολλές ώρες μαζί και ξέρει τα χούγια μου. Ο άντρας μου έχει χάσει την υπομονή του, ο Μέμος κρατάει ακόμα».

«Η Ναταλία έχει το παιδί μέσα της όχι όσο εγώ βέβαια», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής με την Ναταλία Δραγούμη να συμπληρώνει «λέμε συνέχεια βλακείες και γελάμε και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να γελάς».

Στην συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε: «Ο Μέμος με βοήθησε ερήμην του να πω συγγνώμη στον άντρα μου που κάνω συνεχώς φασαρία στο σπίτι» και ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε «τη Ναταλία τη βλέπω σαν την αδερφή μου, είναι σαν οικογένεια».

«Μπορώ να του πω οτιδήποτε θέλω του Μέμου παρόλο που έχουμε πολλές διαφορές, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ», επεσήμανε η Ναταλία.