Η Μέγκι Ντρίο μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM, αλλά και τα πρόσωπα που θα ήθελε να δει στον διαγωνισμό.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, ανέφερε: «Τα τελευταία δύο χρόνια κι ειδικά, φέτος, η επιτυχία μου είναι μεγάλη».

Όσο για την ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM, δήλωσε: «Δεν θα απαντήσω αν μου έχει γίνει πρόταση για το GNTM, μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομά μου. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να τα βάλω όλα κάτω και να δω πώς θα είμαι στη ζωή μου και το μέλλον μου».

Η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε επίσης, ποια πρόσωπα θα ήθελε να δει στον διαγωνισμό μοντέλων και ποια όχι.

«Δεν θα ήθελα να ξαναδώ μέσα στο παιχνίδι την Αμανατίδου, δεν έχω αλλάξει γνώμη εδώ και τόσα χρόνια για εκείνη. Ωραία θα είναι να γίνει coach η Κάτια Ταραμπάνκο στο GNTM, μου αρέσει η Κάτια. Βέβαια, αυτό το να πάει και να αυτοπροτείνεται κάποιος δεν το θεωρώ σωστό, νομίζω ότι όλοι πρέπει να περιμένουμε μια πρόταση. Αλλιώς θα μπορούσα να πω κι εγώ "βάλτε με σαν κριτή". Δεν το βρίσκω φυσιολογικό», εξήγησε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Η Βίκυ Καγιά έχει αποχωρήσει, δεν μπορώ να φανταστώ το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά. Είναι εντάξει η παρουσίαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γιατί είναι παρουσιάστρια πλέον. Δεν τη θεωρώ δηλαδή μοντέλο. Όποτε είναι λογικό να κάνει την παρουσίαση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα τελευταία δύο χρόνια, αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας με τον διαβήτη, οπότε για εμένα φέτος ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Είχα επίσης, πολλά οικογενειακά θέματα, όπως όλοι αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας».