Το δέκατο επεισόδιο της σειράς «Famagusta» έρχεται στο MEGA την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 22:40. Ένας έρωτας φουντώνει την ώρα που η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει.

Η σκιά του φόνου συνεχίζει να απλώνεται πάνω από την οικογένεια Σέκερη, την ώρα που αποκαλύπτεται πως η θετή μητέρα του Μάικλ γνώριζε την αλήθεια για την πραγματική του οικογένεια.

Παράλληλα, μια ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία από το μακρινό 1974 ζωντανεύει στις οθόνες μέσα από την καταγραφή του πρωταγωνιστή της σειράς «Famagusta» για το ντοκιμαντέρ.

Τι θα δούμε στο 10ο επεισόδιο της σειράς «Famagusta»:

Επεισόδιο 10 (Κυριακή 14 Απριλίου):
Η Σιμώνη αισθάνεται τύψεις για την έλξη που νιώθει για τον Μάικλ, παρά το γεγονός πως ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και τα παιδιά του. Από την πλευρά του, ο Μάικλ, τυφλωμένος από το πάθος για εκείνη, προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί. Η οικογένεια Σέκερη αναζητά τρόπους να συμπαρασταθεί στη Μαριάννα, που αδυνατεί ακόμη να πιστέψει όσα έχει κάνει ο Θοδωρής. Η Μαίρη εξοργίζεται με την Σοφία μετά την ομολογία της για την αληθινή οικογένεια του Μάικλ. Ο Τεύκρος ταξιδεύει με τον Παύλο στο Λονδίνο και έτσι η Αλίκη βρίσκει την ευκαιρία να κλείσει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο. Η Μαριάννα επισκέπτεται στη φυλακή τον Θοδωρή και του ανακοινώνει τη νέα συνθήκη της σχέσης τους από δω και στο εξής! Στο ντοκιμαντέρ, παρακολουθούμε την ιστορία μιας γυναίκας, παιδιού ενός βιασμού και μιας μητέρας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε άμβλωση.