Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε η Νατάσα Εξηνταβελώνη. Η ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στον ρόλο της Αμαλίας στον «Παράδεισο των Κυριών», «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ενώ αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήθελε να διδάσκει σε μία τάξη.

«Άρχισα να διαβάζω το Πάσχα και έβγαλα 19.460. Ήμουν καλή μαθήτρια, είχα τις βάσεις. Αν δεν είχα ασχοληθεί με την υποκριτική θα ήμουν μια καλή δασκάλα», παραδέχτηκε και ανέφερε ότι σπούδαζε Παιδαγωγικά όταν συνειδητοποίησε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

«Όταν ξεκίνησα (τις σπουδές) στο Εθνικό Θέατρο, είχα κάποιους μαθητές που τους έκανα ιδιαίτερα και έβγαζα ένα πολύ καλό χαρτζιλίκι. Οι σπουδές ήταν όμως σκληρές και έπρεπε να σταματήσω τα μαθήματα στους μαθητές. Η μετάβαση έγινε σταδιακά και μετά δεν γύριζε πίσω», δήλωσε η 31χρονη ηθοποιός.

Θα ήθελε να ασχοληθεί με την κωμωδία; Ερωτώμενη για τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει και αν θα ήθελε να κάνει κωμωδία, απάντησε πως έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο είδος τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση. Επίσης, έχει γράψει κωμικά έργα.

«Αυτό που αρέσει στους ηθοποιούς είναι να τα κάνουμε όλα. Μας αρέσει να λέμε ιστορίες, να τσαλακωνόμαστε. Εννοείται θα ήθελα να κάνω κωμωδία, αλλά και θρίλερ. Ό,τι έχει να κάνει με μεταμόρφωση με ιντριγκάρει πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

Και εξομολογήθηκε πως είναι σίγουρη για τη δουλειά που έχει επιλέξει. «Έμεινα (στην υποκριτική) επειδή είναι ένα επάγγελμα που σε κρατάει σε κίνηση. Μπορεί να είναι επισφαλές, αλλά είναι και πολύ δημιουργικό», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Αναφερόμενη στον «Παράδεισο των Κυριών», τη σειρά που πρωταγωνιστεί, τόνισε ότι οι ιστορίες σιγά σιγά ολοκληρώνονται. «Θα αποκατασταθούν τα πράγματα και θα υπάρχει ένα ευχάριστο τέλος», αποκάλυψε για το τέλος.

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη συμμετέχει επίσης στην παράσταση «Ο γλάρος» του Άντον Τσέχωφ στο θέατρο Προσκήνιο μέχρι τις 28 Απριλίου.

«Είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές. Είναι ένα έργο που μιλά για τα προσωπικά αδιέξοδα που βιώνουμε όλοι οι άνθρωποι. Η παράσταση διαρκεί 2,5 ώρες. Καλώ τον κόσμο να την δει γιατί θα μπει σε έναν κόσμο και θα ταξιδέψει μέσα σε αυτό το σύμπαν», κατέληξε.