Την περιγραφή μίας προσωπικής της περίπτωσης με φιλικό πρόσωπο που προχώρησε σε αλλαγή φύλου έκανε η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή το θέμα με τη 15χρονη κόρη του Μπεν Άφλεκ που εμφανίστηκε ως αγόρι στο μνημόσυνο του παππού της, θέλησε να μοιραστεί μία δική της αντίστοιχη ιστορία, χωρίς φυσικά να αναφερθεί σε ονόματα.

«Το συζητούσα το καλοκαίρι με έναν άνθρωπο που έκανε την ίδια επιλογή. Εγώ το γνώριζα με γυναικείο όνομα και το καλοκαίρι που ειδωθήκαμε κάπου τυχαία, στην αρχή δεν κατάλαβα, και μου είπε: εγώ είμαι, είμαι ο τάδε πλέον», περιγράφει η Δανάη Μπάρκα.

«Έκανα κι εγώ ερωτήσεις για να καταλάβω τι έγινε και μου έλεγε ότι η οικογένειά του ήταν πολύ θετική. Τα προβλήματα ξεκινάνε πάντα από τους γύρω, τη γειτονιά και το τι θα πει ο κόσμος», σημειώνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Οι ίδιοι οι γονείς δεν παραξενεύονται, οι οικογένειες είναι πολύ ανοιχτές με τις επιλογές των αγαπημένων τους προσώπων αλλά ζουν την πίεση της κοινωνίας. Αυτό είναι τραγικά σοκαριστικό», είπε κλείνοντας την ιδιαίτερη ιστορία της η Δανάη Μπάρκα.