Η είδηση πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έγινε γνωστή σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια το μεσημέρι της Δευτέρας (8/4) μέσα από το zappit.gr και οι πληροφορίες άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα του «MEGA Καλημέρα» έκαναν τα δικά τους σχόλια νωρίτερα σήμερα.

«Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δεν μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη να γυρίσει από το Survivor, να μιλάς για ημερομηνίας γάμου και να κάνεις πρόβες νυφικού… και τη στιγμή του χωρισμού να κάνεις ένα story στο Instagram και να λες: μπάστα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν καταλαβαίνω… υπήρξε τελικά χωρισμός; Δεν είναι ξεκάθαρο», παρατήρησε ο Θανάσης Πάτρας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να επισημαίνει: «Ο Κώστας (Φραγκολιάς) πρέπει να είχε επικοινωνήσει με κάποιον για να είπε όσα είπε. Δεν μπορεί ένας φίλος σου να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά σου χωρίς την έγκρισή σου».

«Αυτό που όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Άρη. Δεν είναι εύκολο, όταν κάτι σε αφορά και είναι δυσάρεστο. Είναι πιο εύκολο να μοιράζεσαι τη χαρά σου», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη, τονίζοντας: «Δυστυχώς όμως όλα αυτά είναι αλληλένδετα».

«Ό,τι και να πει ο εμπλεκόμενος, αυτός που θέλει να σχολιάσει θα πει το δικό του. Μην πας πολύ μακριά, μείνε στα δικά σου. Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκο», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελεονώρα Μελέτη, απευθυνόμενη με νόημα στον Θανάση Πάτρα.