Ένα κορίτσι από τα Καλάβρυτα θα ανοίξει ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα του ερχόμενου καλοκαιριού το οποίο και περιμένουν πώς και πώς δεκάδες μουσικόφιλοι.

Ο λόγος για την Αντωνία Κααούρη και τις συναυλίες που θα κάνουν οι Coldplay στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα στις 8 και 9 Ιουνίου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Καλαβρυτινή μουσικός και performer στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου στο "2night show" που ήταν καλεσμένη, το διάσημο συγκρότημα επέλεξε την ταλαντούχο καλλιτέχνη για να ανοίξει τις συναυλίες που θα έχει στην Αθήνα.

Ως γνωστόν οι συναυλίες αυτές είναι sold out από το περασμένο καλοκαίρι, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ και αυτός άλλωστε ήταν ο βασικός λόγος που το συγκρότημα θα κάνει τρία lives συνεχόμενα.

Πρόκειται για το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού αφού οι Coldplay είναι το συγκρότημα που δίνει τα πιο εντυπωσιακά lives στον κόσμο της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, με πολλά και εφέ και σύγχρονους φωτισμούς, αλλά και φυσικά με τα τραγούδια του, κάνοντας ολόκληρα στάδια να είναι στον «αέρα» όσο κρατάει η συναυλία και αυτό από τον ενθουσιασμό του κόσμου.


Η Αντωνία Καούρη θα είναι πίσω από τα πλήκτρα της και μέσα από την συμμετοχή της αυτή θα ζήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που σίγουρα θα ζήλευαν δεκάδες καλλιτέχνες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

«Πραγματικά δεν έχω ιδέα πώς επιλέχτηκα και γιατί » ανέφερε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Καλαβρυτινή μουσικός. «Θα ήθελα να τους το ρωτήσω αυτό, αν ποτέ συναντήσω τα μέλη της μπάντας και τους ανθρώπους του συγκροτήματος» είπε, ενώ φυσικά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.  

Η ίδια αυτή την περίοδο κορυφώνει την προετοιμασία της για τα τραγούδια που θα παρουσιάσει στο promo των συναυλιών των Coldplay και φυσικά ετοιμάζει μια σειρά από άλλα πράγματα που θα μας απασχολήσου στο μέλλον.

Το κορίτσι άλλωστε είναι καλλιτεχνάρα! 


Αντωνία Καούρη - Για Φαντάσου (Official Music Video)


Αντωνία Καούρη x Roi 6/12 - Ως Το Τέλος (Official Music Video)


Αντωνία Καούρη - Purple Rain | 2o Blind Audition | The Voice of Greece