Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» οργανώνει Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της  Αιμοδοσίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών  από τις 8:30 το πρωί έως τις 1.30 μ.μ. και από τις 17:30 το απόγευμα έως τις 20:30.      

Εδώ και μια δεκαετία, η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει καθιερωθεί από τον Σύλλογο ως ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, και όπως αναφέρει «με την φιλοδοξία να προσδώσουμε σε μια ξενόφερτη γιορτή που την χαρακτηρίζει το φθηνό γούστο, η υποκρισία και η κατανάλωση, ένα αληθινό νόημα αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας».

Ο σύλλογος παρακαλεί όποιον δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Σε περίπτωση αδυναμίας την συγκεκριμένη ημερομηνία, μπορείτε οποιαδήποτε μέρα και ώρα να δώσετε αίμα στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» επισημαίνοντας στον υπεύθυνο γιατρό ή νοσηλευτή ότι η προσφορά γίνεται για τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου « Ο Άγιος Στυλιανός».

Μην διστάζεις, μην το αφήνεις για τους άλλους ! Δώσε Ζωή με το αίμα σου…

Μην ξεχνάς να παροτρύνεις τους συγγενείς και τους φίλους σου να γίνουν επίσης εθελοντές αιμοδότες.