Με μία ατάκα όλο νόημα σχολίασε η Ελένη Χατζίδου τα πειράγματα του Κώστα Τσουρού προς την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star, με αφορμή την αινιγματική στιχομυθία που είχαν οι δύο συνεργάτες του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραλλήλισε τη σχέση τους με εκείνη των Λιάγκα-Βουλγαράκη.

«Παιδιά, εγώ ξέρω ότι ο Κώστας Τσουρός νιώθει Γιώργος Λιάγκας στην τοποθεσία MEGA. Όλο αυτό που γίνεται με την Ελένη Βουγλαράκη… σου λέει: κι εμείς έχουμε εδώ, ας πούμε κάτι», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να της δίνει το χέρι και… συγχαρητήρια για την ατάκα της.

«Ε σου λέει: αν είναι να βγει το ρεπορτάζ, γιατί να μη βγει μέσα από το «σπίτι» μου και να βγει από αλλού; Και να ακούσω σε κανένα πέσιμο καμιά δήλωση που δεν θέλω;», επισήμανε η Μαίρη Αργυριάδου από την πλευρά της.

Υπενθυμίζεται πως ο αινιγματικός διάλογος στον οποίο αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου ήταν ο εξής:

Κώστας Τσουρός: Πριν δούμε την Τσαγκρινού… μισό λεπτό λίγο. Μέχρι πρότινος μας έλεγες ότι σου αρέσουν συνέχεια οι γάτες. Τώρα έχεις αλλάξει και μας λες ότι σου αρέσουν και οι έγκυες γυναίκες…

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πάντα έλεγα ότι μου αρέσει να βλέπω έγκυες γυναίκες…

Κώστας Τσουρός: Είσαι σε αυτή τη φάση δηλαδή. Αυτό θέλω να πω.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σιγά-σιγά δεν πρέπει; Πρέπει…