Το Παντοπωλείον – Πολίτικη Κουζίνα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην διασκέδαση και υποδέχεται από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα τον εξαιρετικό ρεμπέτη, Μπάμπη Γκολέ.

Ο Μπάμπης Γκολές γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ταμπάχανα Πατρών και άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 8 ετών, παίζοντας Κιθάρα και Ούτι, γι’ αυτό και θεωρείται αυτοδίδακτος γνώστης των οργάνων αυτών καθώς και του μπουζουκιού, το οποίο ξεκίνησε στην ηλικία των δώδεκα χρονών.

Το 1964, στο καφενείο του Ταραμπούρα στο Ψαροφάϊ Πατρών, έκανε το πρώτο επαγγελματικό του ξεκίνημα. Η πρώτη ...δισκογραφική του δουλειά ήταν το «Τσάρκα στα παλιά». Μέχρι σήμερα, έχει ηχογραφήσει 300 περίπου παλαιά και νέα τραγούδια σε 25 δίσκους.

Από την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22:00, ο Μπάμπης Γκολές θα βρίσκεται στο Παντοπωλείον – Πολίτικη Κουζίνα για να μας διασκεδάσει με παλιά αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια.

Μαζί του συμμετέχουν ο γνωστός Κωνσταντινοπολίτης δεξιοτέχνης του βιολιού Σενίχ Ουνδεγέρ, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Κώστας Παναγόπουλος και ο Θεόδωρος Μπαντούνας στο μπουζούκι.