Μπορεί τα γυρίσματα για τον β' κύκλο της σειράς του MEGA «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» να ολοκληρώθηκαν, αλλά η πρεμιέρα θα αργήσει ακόμα, παρόλο που το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί να δει τη συνέχεια της ιστορίας.

Παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που ηθοποιοί και συντελεστές ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημέvnς σειράς του MEGA και μόλις πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκαν.

Άγιος Παϊσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Πότε θα προβληθεί ο δεύτερος κύκλος

Η επικρατέστερη ημερομηνία που θα δείτε τα νέα επεισόδια είναι στο β' μισό της σεζόν 2024- 2025.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς θα δείτε την επιστροφή του αγίου στην Κόνιτσα το 1958, όπου και άρχισε η ανοικοδόμηση της Ιεράς Μονής Στομίου. Στη συνέχεια θα αποτυπωθεί η μετακόμισή του το 1962 στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης στο Όρος Σινά και μετά από δύο χρόνια η επιστροφή του στο Αγιο Όρος.

Μεγάλο μέρος της ιστόρισε θα απασχολήσει η μετοίκησή του στο κελί του στην Παναγούδα, το οποίο βρήκε αρχικά εγκαταλειμμένο και το έφτιαξε από την αρχή, θα ζήσουμε τους μεγάλους ασκητικούς του αγώνες και την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα θαύματα που έκανε, αλλά και τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο, τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και την οσιακή του κοίμηση και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994.

Πηγή tv24