Με τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς Maestro επανέρχεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως είναι ήδη γνωστό, τηλεοπτικά τόσο μέσα από το Μεγάλο Κανάλι στην Ελλάδα όσο και μέσα από την πλατφόρμα του Netflix σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τη νύχτα της Κυριακής, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου για τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ Famagusta, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά το ολοκληρωμένο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της δραματικής σειράς που καθήλωσε στα πρώτα της οκτώ επεισόδια. Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Έτσι λοιπόν, από την Πέμπτη 16 Μαϊου στις 22:40 στο MEGA,, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το Μεγάλο Κανάλι, η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς αποτελείται από 6 επεισόδια ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.


Maestro | Β' Κύκλος| ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Πέμπτη 16/5 22:40 (trailer)