Στα καλύτερα της είναι η Τριών Ναυάρχων αυτή την εποχή, με τις νεραντζιές να ανθίζουν και να μοσχοβολούν και τα καταστήματα εστίασης να έχουν αρκετή κίνηση, τόσο τις μεσημεριανές, όσο και τις βραδινές ώρες.

Για παράδειγμα το βράδυ του Σαββάτου γινόταν ένας χαμός από άκρη σε άκρη σε όλο τον πεζόδρομο και με δυσκολία έβρισκε κανείς τραπέζι για να κάτσει. Κίνηση όμως είχε ο πεζόδρομος της Τριών Ναυάρχων και το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής.

Εστιατόρια και ταβέρνες, ψησταριές και πιτσαρίες, αλλά και κάποια μαγαζιά που έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα για ποτό και κρασί στο καθιστό, έχουν κίνηση και πάνε καλά, ειδικότερα από τότε που ζέστανε ο καιρός.

Η Τριών Ναυάρχων με τις νεραντζιές της είναι μια από τις καλύτερες "πιάτσες" της Πάτρας και η ανάπλαση έχει βοηθήσει τελικά, παρά τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που υπήρξαν στην ανάδειξη της περιοχής.

Σκεφτείτε όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και οι παρεμβάσεις. Όταν δηλαδή μπουν παγκάκια, παρτέρια με λουλούδια, φώτα και ότι άλλο προβλέπεται να γίνει από την μελέτη της ανάπλασης της Κάτω πόλης.