Το “Oriental Expression Awards” είναι ένας θεσμός που έχει σαν στόχο την πραγματοποίηση Διαγωνισμών Χορού, έτσι ώστε όχι μόνο να προάγει τις παραδοσιακές αλλά και τις σύγχρονες χορευτικές τάσεις και τεχνικές, αλλά και να επιβραβεύει όλους όσους υπηρετούν το Χορό και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Η Κριτική Επιτροπή είναι πολυμελής ώστε να διασφαλίζεται η αμεροληψία και το αδιάβλητο του Διαγωνισμού και αποτελείται από Διεθνώς αναγνωρισμένους Χορευτές, Δασκάλους και Χορογράφους. Προεδρεύουσα της Επιτροπής είναι η κ. Άννα Δημητράτου. Προσκεκλημένη για φέτος ήταν η καταπληκτική Jasirah από την Πολωνία, διεθνούς φήμης χορεύτρια, χορογράφος και κρίτης.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, η Καλομοιρα Κοντογιώργη κατέκτησε την 1η θέση στον διαγωνισμό χορού solo Belly dance drum solo. Ο διαγωνισμός είχε ως κριτήριο τη σκηνική παρουσία και συγκέντρωσε υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού, με συμμετοχές από χορευτές από Ελλάδα και Κύπρο.

Η επιτυχία της αποτελεί αναγνώριση του ταλέντου και της αφοσίωσής της στον χορό. Η Καλομοίρα έκανε τα πρώτα της χορευτικά βήματα στην Πάτρα και νοιώθει πραγματικά ευγνώμων για αυτά που της έχει δώσει ο τόπος. Παρότι ζει πλέον στην Αθήνα εξακολουθεί να έχει στην καρδιά της ν αγαπημένη της Πάτρα καθώς της έδωσε το εισιτήριο για να ανοίξει τα φτερά της.