Η εξιχνίαση της κλοπής μιας μοτοσικλέτας από περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, οδήγησε στα ίχνη ενός ναρκέμπορου που δραστηριοποιείτο στο Ηράκλειο και την είχε παραλάβει από τον δράστη ως... αντίτιμο για να του πουλήσει όλη κι όλη μια δόση κοκαΐνης!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι αυτός που είχε κλέψει την περασμένη Τετάρτη τη μηχανή ήταν ένας 38χρονος Έλληνας και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτησή του. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο δράστης συνελήφθη στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ομολόγησε ότι είχε δώσει τη μοτοσικλέτα σε έναν 28χρονο Έλληνα, από τον οποίο παρέλαβε μικροποσότητα κοκαΐνης ως αντάλλαγμα.

Με επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ο διακινητής εντοπίστηκε την στιγμή που προμήθευε με μικροποσότητα κοκαΐνης έναν 53χρονο και συνελήφθησαν μαζί. Στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκαν οκτώ "φιξάκια" με συνολικά 6,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 435 ευρώ.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι παραπέμφθηκαν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Λασιθίου και Ηρακλείου αντίστοιχα, και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή τροχοφόρου και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πηγή: protothema