Την Ελίνα Παπίλα υποδέχθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια άνοιξε τα χαρτιά της μιλώντας για τη γεύση που της άφησε η σύντομη τηλεοπτική της εμπειρία μέσα από το «Breakfast@Star» και το «Είμαστε Μαζί».

«Δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ας βγαίνουμε όταν υπάρχει λόγος. Ειδικά επί περίοδο ΑΝΤ1 ήθελα να ησυχάσει όλο αυτό, δεν μου άρεσε. Ήταν από κάτω κάθε μέρα 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα κι τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον. Κατάφερα να το ησυχάσω πιστεύω», δηλώνει η Ελίνα Παπίλα.

«Προφανώς, όταν έρχεται μία άγνωστη στην τηλεόραση, υπάρχουν συζητήσεις και αντιδράσεις για το πώς εμφανίζεται. Προσπάθησα να το καθησυχάσω. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή, αυτή της αγένειας», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Όταν εμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποια άτομα «τι κάνεις εδώ, που έχεις 3 παιδιά, πήγαινε να τα μεγαλώσεις». Είχα την καλή διάθεση να μάθω. Δεν στεναχωρήθηκα με όλα αυτά αλλά με εξαγρίωνε και νευρίαζα. Είχα μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο, δεν ήμουν άσχετη. Ήμουν στα media τόσα χρόνια και δεν ήταν εύκολα», εξομολογείται η Ελίνα Παπίλα αμέσως μετά.

«Με αυτά τα 2 πρότζεκτ εμπειρίας θα ήμουν εντελώς διαφορετική. Δεν θα ήμουν συγκαταβατική και όχι τόσο με «αγνές προθέσεις». Μου αναγνώρισα το λάθος ότι το δέχθηκα όλο αυτό, όλες τις τοξικές συμπεριφορές», παραδέχεται.

«Δεν ήταν καλή η εκπομπή στον ΑΝΤ1, ήταν πολύ λάθος το timing. Με την Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν διαφορετική σκαλέτα, είχε πιο πολύ well being. Δεν είναι η μόνη εκπομπή που δεν πήγε καλά. Δεν σημαίνει κάτι, δεν διαγράφεται η πορεία ενός ανθρώπου αν είχε μία κακή στιγμή ή κακή εκπομπή», υπογραμμίζει η Ελίνα Παπίλα για το «Είμαστε μαζί».

Τέλος, σε ερώτηση για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καρτελιά, η Ελίνα Παπίλα απαντά: «Μπορεί να έκανα τα ίδια λάθη αν πήγαινα σε εκπομπή. Θα ήθελα να είμαι σε περιεχόμενο που μου ταιριάζει, όπως η ψυχαγωγία.

Θα έκανα ένα καθημερινό ψυχαγωγικό. Δεν χάλασε κάποια φιλία με τον Γιώργο Καρτελιά. Ήμασταν συνεργάτες στο ραδιόφωνο. Δεν ήμασταν φίλοι, κολλητοί. Η εκπομπή που κάναμε ολοκληρώθηκε, δεν κόπηκε».