Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για την εποχή του τηλεοπτικού «Δέστε τους» αλλά και στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε πρόσφατα για τον καιρό που ήταν στο «Δέστε τους» ότι ήταν λίγο μια τρέλα, λίγο τοξικό» σχολίασε ο νεαρός ρεπόρτερ και η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη «τοξικό». Αν κάποιος εκλαμβάνει μια εκπομπή ως τοξική, δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ αυτό το πράγμα. Να μη χαρακτηρίζουμε όμως λίγο κάποια πράγματα».

«Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Γιώργος. Τον Γιώργο τον αγαπώ, είναι δικό μου παιδί. Δεν έχω ακούσει τι έχει πει και γι’ αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει άγχος, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά και όταν είναι και το live, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι όπως είναι το τραγούδι».

Όσον αφορά, δε, τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, η Ρούλα Κορομηλά έθεσε με νόημα τις εξής ερωτήσεις. «Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτά που είπε; Ο τρόπος που μίλησε; Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;».