Και εκεί που μετά τη δημοσίευση του βίντεο της Kate Middleton όπου αποκαλύπτει τη διάγνωση με καρκίνο φάνηκε να μπαίνει ένα τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας, ο κόσμος φαίνεται ότι αναζητά διαρκώς νέες συγκινήσεις, καθώς μια υποσημείωση ήταν αρκετή για να εγείρει καινούρια ερωτήματα για το ντοκουμέντο.

Ειδικότερα, το Getty Images πρόσθεσε τη διευκρίνιση «This Handout clip was provided by a third-party organization and may not adhere to Getty Images’ editorial policy» (όπου εξηγεί, σε ελεύθερη μετάφραση, ότι το υλικό διατέθηκε από εξωτερική πηγή και ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στην πολιτική του φωτογραφικού πρακτορείου). Όπως ωστόσο διευκρινίστηκε από το ίδιο το πρακτορείο, πρόκειται για μια στάνταρ πρακτική όταν το υλικό που διοχετεύει στους συνδρομητές του είναι εξωγενές.

Άλλωστε και το BBC Studios, θέλοντας να προλάβει νέα σενάρια εν τη γενέσει τους, επιβεβαίωσε ότι το βίντεο γυρίστηκε στο Ουίνδσορ την εβδομάδα της δημοσίευσής του.

Nα υπενθυμίσουμε, στην περίπτωση που κάποιος έζησε τις προηγούμενες εβδομάδες σε σπηλιά και έχασε την είδηση, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στο βίντεο πως όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος αλλά η διάγνωση έγινε στις εξετάσεις μετά την επέμβαση. «Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας».

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας».