Όπως αναφέρει το instyle.gr, ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να έπιασε από τον λαιμό την 47χρονη σύζυγό του και να την απείλησε.

Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδινε επί χρόνια μάχη με τις εξαρτήσεις και σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστούσε τη γυναίκα του για τη βοήθειά της...

«Έχω συναντήσει εκατομμύρια ανθρώπους στην ζωή μου. Ακόμα, έχω ζήσει μία ζωή ολόκληρη που δεν την θυμάμαι (λόγω του πιώματος)... Πολλοί μου λένε: θυμάσαι τότε που?..& νιώθω άσχημα που δεν μπορώ.

Έχω προσπαθήσει και προσπαθώ ακόμα να ξεφύγω απ' αυτό που με "τρώει"...& Τα 'χω καταφέρει! (Μαζί με το Σοφάκι μου - τον φύλακα άγγελό μου...)», ανέφερε.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι μαζί με την σύζυγό του σχεδόν είκοσι χρόνια. Πριν από τρία χρόνια, τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα δηλώνοντας πολύ αγαπημένοι ενώ ο τραγουδιστής ανέφερε πως η σύζυγός του ήταν εκείνη που έπαιξε ρόλο και κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω: Έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει. Το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του.