Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γ.Σ. Αίολος Πατρών διοργάνωσε διεθνές τουρνουά rugby για ακαδημίες με την συμμετοχή ελληνικών και ξένων συλλόγων. Προσκεκλημένη ήταν η ιταλική ομάδα του Pesaro η οποία παρέμεινε στην Πάτρα από τις 29 Μαρτίου έως και την 1 η Απριλίου επιβεβαιώνοντας την σχέση φιλίας με τον Αίολο.
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Πατρέων για την έμπρακτη στήριξη στην φιλοξενία της Ιταλικής αποστολής και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κύριο Πετρόπουλο καθώς και την διοικούσα επιτροπή του Παμπελοποννησιακού σταδίου για την ευγενική παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου για τις ανάγκες των αθλητών.
Επιπλέον θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού κύριο Αντωνόπουλο για την συνολική συνδρομή και υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στην πόλη μας με πίστη στο όραμα μας να δημιουργήσουμε κάτι νέο στον αθλητισμό διατηρώντας όμως της διαχρονικές αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.