Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 49χρονος από την Ηλεία, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα 1η Απριλίου από τη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια κοκαΐνης και 115 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 49χρονος που είχε κρύψει σε διάφορα σημεία του σπιτιού του στην Ηλεία κοκαΐνη και κάνναβη απολογήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου ενώπιον της ανακρίτριας, η οποία και διέταξε την προσωρινή του κράτηση με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, απολογούμενος ο 49χρονος για την κακουργηματική δίωξη για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών που του έχει απαγγελθεί, αρνήθηκε ότι εμπορεύεται ναρκωτικά και υποστήριξε πως οι ποσότητες που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του, προορίζονταν αποκλειστικά για προσωπική του χρήση.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν αποδεκτοί και διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 49χρονου κατασχέθηκαν 262 γραμμάρια κοκαΐνης σε διάφορες μορφές, 115 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι (replica) και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.