Για τις αντιδράσεις που δέχθηκε σε σχέση με τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media και τα φίλτρα απάντησε η Μαρίνα Πατούλη στο Πρωινό και στην Αναστασία Ζάρκα.

«Είμαι κι αληθινή και αυτοσαρκάζομαι. Ανέβασα αυτήν τη φωτογραφία και έγινε χαμός. Με εξιτάρει η πρόκληση και η ανάλυση της σκέψης του κόσμου. Βλέπω ότι δεν μένουν στην ουσία αυτού που γράφεις, αλλά στο αν είχε βλεφαρίδα. Μπορεί να κάνω σοβαρές τοποθετήσεις και τίποτα. Μένουμε στην επιφάνεια. Κι αν έβαλε και αν δε έβαλε η Πατούλη τι έγινε βρε παιδιά; Αυτό είναι εντελώς σεξιστικό» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Δηλαδή μία γυναίκα που μπορεί να είναι εμφανίσιμη, να μην είναι κάποιας ηλικίας… δεν έχω κρύψει την ηλικία μου, είμαι 55 και νιώθω γεμάτη και θεωρώ ότι περνώ ένα θετικό μήνυμα στις γυναίκες της ηλικίας μου να προσέχουν τον εαυτό τους. Όλο αυτό ξεκινά από τη ψυχή μας. Όταν είμαστε καλά μέσα μας, το εκπέμπουμε. Δεν πας να βάλεις 150 φίλτρα, βλεφαρίδες και μαλλιά; Αν δεν έχεις εσωτερική πληρότητα και χαρά, αυτό δεν αντανακλάται» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.