Η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου, που δολοφονήθηκε στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, κάνει λόγο για μηνύματα από «περίεργους αριθμούς».

Η μητέρα του Μπάμπη, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως το κινητό του γιου της λάμβανε περίεργα μηνύματα ακόμη και την ημέρα του θανάτου του, όπως και ορισμένοι φίλοι του.

Την ίδια ώρα, ακόμη δεν έχει βρεθεί απάντηση από την ΕΛ.ΑΣ. για τα κίνητρα της δολοφονίας του παιδιού της.

«Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη. Στείλανε τη μέρα της δολοφονίας του γιου μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα. Αν τα καλέσεις, δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου, που πρέπει να ψαχτούν, να δούμε σε ποιον ανήκουν. 21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν», δήλωσε η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου.

Όσον αφορά τον κρεοπώλη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία, η μητέρα του θύματος δήλωσε: «Να τον δω, απλά, όταν κατέβει στο δικαστήριο, αν μπορέσω να πάω κοντά του, να του πω γιατί το έκανε, γιατί… Δολοφόνησε τον γιο μου για τα λεφτά».

Η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου εξέφρασε και το παράπονό της ότι οι φίλοι του, από την παρέα που πήγαιναν για κυνήγι, ξαφνικά εξαφανίστηκαν…

«Από όλη την παρέα των κυνηγών, μόνο μ’ έναν έχω συναντηθεί τυχαία. Οι υπόλοιποι έχουν χαθεί», είπε χαρακτηριστικά.