Στην Πάτρα πραγματοποιείται για πρώτη φορά η βιωματική παρουσίαση του βιβλίου για τον αυτισμό «Δεν Υπάρχει Μη Λεκτικός Αυτισμός» από τον μοναδικό Ευάγγελο Μποχατζιάρ Λογοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, ειδικό Αυτισμού και συγγραφέα.

Πρόκειται για τον πατρινό επιστήμονα και πάνω από όλα άνθρωπο που σπάει τα στερεότυπα με την θέση-προσέγγιση που κρατάει σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια στον επαγγελματικό στίβο δίνοντας φωνή σε ανθρώπους που δε μιλούσαν ποτέ από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μάλιστα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν πραγματικές, κλινικές περιπτώσεις αυτιστικών που άρχισαν να επικοινωνούν λεκτικά καθώς για πρώτη φορά και τεχνικές προσέγγισης για την βελτίωση της επικοινωνίας των αυτιστικών συνανθρώπων μας και του κοινωνικού περίγυρου.


Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο Μηχανουργείο -Ευμήλου 2-4 (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα)- στις 6 Απριλίου στις 18.00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ μετά την παρουσίαση θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση πάνω σε προβλήματα που σας απασχολούν.

Η ομάδα του κυρίου Μποχατζιάρ καθώς και οι εκδόσεις ByBpublications σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά για ένα μοίρασμα εμπειριών που θα σας μείνει αξέχαστο.

Μια παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε!


BOCHATZIAR 8i AUTISM CLINIC

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΜΠΟΧΑΤΖΙΑΡ ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΘΗΝΩΝ 231, ΠΑΤΡΑ

Info

Τηλέφωνο: 2610 433 852
Email:
[email protected]

Site: http://www.mpoxatziar.gr/
Facebook: Bochatziar 8i Autism Clinic
Instagram: Bochatziar 8i Autism Clinic
Youtube: Bochatziar Evangelos