Στην πόλη μας πραγματοποιείται για πρώτη φορά η βιωματική παρουσίαση του βιβλίου για τον αυτισμό «Δεν Υπάρχει Μη Λεκτικός Αυτισμός» από τον μοναδικό Ευάγγελο Μποχατζιάρ Λογοθεραπευτή, Ειδικό Παιδαγωγό, ειδικό Αυτισμού και συγγραφέα. Πρόκειται για τον πατρινό επιστήμονα και πάνω από όλα άνθρωπο που σπάει τα στερεότυπα με την θέση-προσέγγιση που κρατάει σταθερά εδώ και αρκετά χρόνια στον επαγγελματικό στίβο δίνοντας φωνή σε ανθρώπους που δε μιλούσαν ποτέ από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μάλιστα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν πραγματικές, κλινικές περιπτώσεις αυτιστικών που άρχισαν να επικοινωνούν λεκτικά καθώς για πρώτη φορά και τεχνικές προσέγγισης για την βελτίωση της επικοινωνίας των αυτιστικών συνανθρώπων μας και του κοινωνικού περίγυρου.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο Μηχανουργείο - Ευμήλου 2-4 (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα)… Στις 6 Απριλίου στις 18.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Μια παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε. Η ομάδα του κυρίου Μποχατζιάρ καθώς και οι εκδόσεις ByBpublications σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά για ένα μοίρασμα εμπειριών που θα σας μείνει αξέχαστο. Επίσης, μετά την παρουσίαση θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση πάνω σε προβλήματα που σας απασχολούν.